Red

Afgelopen zondag was weer zo’n ” Lazy Sunday”. Zoals elke zondag heb ik thuis heerlijk ontbeten en toen op de bank gaan liggen en een filmmiddag van gemaakt.
Lekker uitrusten dacht ik. Totdat ik mij herinnerde het dag was van de verjaardagsfeest van mijn vriendin. Om heel heerlijk te zijn had ik geen zin noch tijd om aan en uit te kleden, dus heb ik maar aangetrokken wat mij eerste opkwam. Het weer buiten was heerlijk en erg gepast om mijn  rode maxi jurk aan te trekken.

Last Sunday was one of those ” Lazy Sunday “, I had a delicious breakfast then I lying on the sofa pamper myself with a movie afternoon. I my mind I thought relaxing . Until I reminded that it’s was my girlfriend’s birthday party. I didn’t have time to dress on and out again. So I dressed up what attracted first to my mind. It was fantastic weather and therefore also wonderful to wear my red maxi dress.

IMG_0268IMG_0274IMG_0275

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s